Dozmat Község Önkormányzata
9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon: 36309025130

Dozmat Község Önkormányzata
9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon: 36309025130

Felhívás gondnoki munka betöltésére!

2017. március 02., 14:39
A játszótér és szabadidőpark felügyeletére gondnokot keresünk.

Tisztelt Dozmatiak!

Dozmat község önkormányzatának képviselőtestülete legutóbbi ülésén áttekintette, hogy lehet mindenki számára megnyugtató módon szabályozni a játszótér és a szabadidőpark működését. Fontos, hogy megőrizzük a park normális, kulturált működését, ezért a szervezett csoportok látogatását szabályozni fogjuk. Csoportokat hétfőtől-péntekig tudunk fogadni térítési díj ellenében. Az egyszeri térítési díjat az önkormányzat részére kell majd befizetni. Mivel a szabadidőpark befogadóképessége korlátozott, ezért kell szabályozni a csoportok fogadását. Szombaton és vasárnap nem fogadunk csoportokat.

Mivel a park önkormányzati fenntartású, ezért arra az önkormányzat által szabott feltételek vonatkoznak, a közterületi szabályokat mindenkinek be kell tartania. Erre tábla is figyelmezteti majd az ide érkezőket, illetve weboldalunkon is létre fogunk hozni egy linket, ahol egyrészt előre be lehet jelentkezni, másrészt elolvasható lesz majd a közterület használatának szabályzata.

Ennek a feladatnak az ellátásra, a park felügyeletére Dozmat község önkormányzata megbízási díj ellenében gondnokot keres, aki akár munka mellett, akár nyugdíjasként is elláthatja a feladatot. Feladata lenne a játszótér felügyelete, a WC-k, és a focipálya nyitása, zárása, WC-k takarítása, és a rend felügyelete. Feladata lenne továbbá a csoportokkal történő kapcsolattartás, azok fogadása, adott esetben bejelentkezés nélküli csoportok fogadásának megtagadása. A gondnoknak nem kell folyamatosan jelen lennie a parkban, leginkább a hétvégi időszakban kell hosszabb ideig felügyelni a játszótéri rendet.

A gondnoki munkát 2017.04.01-től lehetne betölteni és előre láthatólag 2017.10.31-ig tart a megbízás.

Érdeklődni Horváth Ádám polgármesternél lehet.

Dozmat község képviselőtestülete
Megosztás
« Vissza az előző oldalra!


Dozmat Község Önkormányzata - Magyar