Dozmat Község Önkormányzata
9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon: 36309025130

Dozmat Község Önkormányzata
9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon: 36309025130

Nyári diákmunka lehetőség Dozmaton

2018. május 10., 16:47
Várjuk a dozmati diákok jelentkezését

Kedves Dozmati diákok!

Egy központi munkaerőpiaci programnak köszönhetően idén is lehetőség van a dozmati önkormányzat részére diákok foglalkoztatására,

A program – prevenciós jelleggel – már diákkorban elő kívánja segíteni a fiatalok munkához jutását és ezzel a korai munkatapasztalat-szerzés mellett a jövedelemszerzés lehetőségét is biztosítja. A munka révén szerzett korai sikerélmény elősegíti a későbbi munkaszocializációs folyamatot is. A program továbbá lehetőséget kínál a diákok kötelező szakmai gyakorlatának teljesítésére is.

A program célcsoportjába azok a fiatalok tartoznak, akik:

16 – 25 év közötti nappali tagozaton tanuló diákok

  • közvetítést kérőként kérték nyilvántartásba vételüket,

  • foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek.

  • A program keretében  maximum napi 6 órás foglalkoztatás támogatható. A támogatás megállapítása során havi munkabérként a szakképzettséget igénylő munkakör esetében 135.375 Ft/fő/hó, szakképzettséget nem igénylő munkakör esetében pedig 103.500 Ft/fő/hó összeg vehető figyelembe, amely összegen felül kerül megtérítésre a szociális hozzájárulási adó. A napi 6 óránál rövidebb munkaidőben történő foglalkoztatás esetén a támogatási összeg arányosan csökken.

  • Kérjük, hogy akit érdekel a lehetőség, jelentkezzen a Toronyi Közös Önkormányzat Hivatalban, ahol tájékoztatást is lehet kérni a programmal kapcsolatban.

  • Várunk benneteket!

  • Dozmat község önkormányzata

 
Megosztás
« Vissza az előző oldalra!


Dozmat Község Önkormányzata - Magyar