Dozmat Község Önkormányzata
9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon: 36309025130

Dozmat Község Önkormányzata
9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon: 36309025130

Bemutatkozás

Kedves Látogató!


Üdvözlöm községünk honlapján.

 

Engedje meg, hogy bemutassam településünket.

Szombathelytől nyugatra 8 km-re fekszik csodálatos természeti környezetben községünk. Magyarországon ritka adottságokkal rendelkezik településünk, hiszen egyszerre van jelen egy csodálatos dombvidék, hatalmas erdőségekkel, és itt folyik előttünk az Arany-patak a maga bájával. Itt együtt élünk az erdők-mezők lakóival, őzekkel, szarvasokkal, vaddisznókkal, fácánokkal, nyulakkal, melyek látványa mindennapos, csak ki kell nézni az ablakon, és elénk tárul a csodálatos természet.

Dozmat büszke régi hagyományaira és történelmére, és messze híres templomára. Jöjjön el hozzánk egy kirándulásra, ismerje meg ezt a gyönyörű tájat, az itt élő emberek vendégszeretetét, ismerkedjen meg a háztáji és vadállatokkal, lovagoljon egyet lovardánkban, vegye igénybe az itt élő vállalkozók szolgáltatásait, és ha netán beleszeretne ebbe a kis faluban, költözzön hozzánk, ahol szívesen fogadjuk az újonnan érkezőket is. Jöjjön el játszani családjával legújabb játszóterünkre, látogassa meg a Muzsla-forrást, töltsön el egy szép napot nálunk.

Családommal mi is Szombathelyről költöztünk ide, mert egyszerre beleszerettünk ebbe a csodálatos környezetbe. 

Weboldalunkon minden fontos információt elolvashat településünkről. A polgármesteri gondolatok, hírek, felhívások, programok menüpontot folyamatosan frissítjük, itt minden friss információt megtalál és az időszakonként megjelenő újságunkat a Dozmati Hírmondó menüpontban olvashatja. Célunk, hogy minden érdeklődő számára minden fontos információ elérhető legyen ezen a weboldalon keresztül.

Jó böngészést kívánva,

Üdvözlettel,

Horváth Ádám
polgármester
Megosztás
Dozmat Község Önkormányzata - Magyar