Dozmat Község Önkormányzata
9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon: +3694540521
E-mail küldése

Dozmat Község Önkormányzata
9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon: +3694540521
E-mail küldése

Dozmati szabadidőpark

Dozmati Szabadidőpark és Játszótér használati rendje.

 

A falu elején található dozmati Szabadidőpark Dozmat község önkormányzatának tulajdona, és az önkormányzat a kezelője. Az önkormányzat a szabadidőpark és játszótér használatát úgy kívánja szabályozni, hogy biztosítsa az eszközök előírások szerinti használatát, ezzel hosszú távra megőrizze azok jó állapotát. Továbbá biztosítani kívánja a nyugodt pihenést és kikapcsolódást a parkban, és egyúttal a környéken élők nyugalmát is. Ezt azzal kívánja kontrollálni, hogy a játszótér egyidejű használatát szabályozza, és meghatározza, hogy egyszerre mennyien tartózkodhatnak a park területén, elkerülve a tumultust, és a konfliktusokat.

A parkot látogatók a belépéssel együtt elfogadják és magukra nézve kötelezőnek tekintik az önkormányzat által meghatározott szabályokat, feltételeket, melyek a következők:

 1. A játszótér területére állatot (kutyát) bevinni tilos.
 2. A játszótér területén tilos a dohányzás.
 3. A játékokat csak 14 éves kor alatt lehet használni.
 4. Szemetelni tilos.
 5. A játékokat minden 14 év alatti gyermek korlátozás nélkül használhatja.
 6. 14 év felett a játszótéri játékokat használni tilos!
 7. A játékok szándékos rongálása esetén keletkezett kárt a rongáló, illetve nagykorú hozzátartozója köteles megtéríteni.
 8. A szabadidőpark kamerával megfigyelt terület.
 9. Az önkormányzat fenntartja magának a jogot, hogy aki a szabályokat nem tartja be, azt a park területének elhagyására szólítsa fel, többszöri figyelmeztetés esetén pedig megtilthatja a park látogatását.
 10. Az önkormányzat szabályozhatja, hogy a szabadidőpark és játszótér területén egyszerre hány ember tartózkodhat, mivel annak befogadóképessége korlátos. Ha egyszerre a parkban túl sok ember tartózkodik, akkor az önkormányzat felszólíthatja az ott tartózkodókat a park ideiglenes elhagyására, illetve korlátozhatja az újabb látogatók beengedését.
 11. Szervezett, csoportos látogatókat (10 fő felett) csak előzetes bejelentkezés alapján fogadunk. Ezt előzetesen írásban kell kérni az info@gosza.hu email címen vagy a következő telefonszámon : +3630-9466-116 .Mivel szombaton és vasárnap csoportok nélkül is magas a park látogatottsága, ezért ezekre a napokra szervezett csoportokat az önkormányzat kapacitás hiányában nem engedélyez, kivéve a helyi lakos által történő foglalás ,Külsős csoportok fogadására hétfőtől péntekig van lehetőség. Csoportok esetén egyszeri 10.000 Ft-os költségtérítést kell fizetni a kiegészítő szolgáltatásokért. 15 főnél nagyobb csoportok esetében egyszeri 20.000 Ft a szolgáltatási díj.
 12. A parkba érkezők kizárólag a park előtt található aszfaltos és kavicsos parkolót használhatják a gépkocsik parkolására.
 13. A park és játszótér nyitva tartása: 10.00 órától 20.00 óráig, ettől eltérő használat csak külön engedéllyel lehetséges .
 14. Rossz időjárás esetén az önkormányzat fenntartja a jogot a park látogatásának korlátozására.
 15. A labdarúgópályát csak önkormányzati engedéllyel lehet előre egy-egy focimeccs erejéig lefoglalni. Önkormányzati engedély birtokában az arra jogosult a meghatározott időszakban kizárólagosan használhatja a focipályát.
 16. Az önkormányzat saját rendezvényeit a fentiektől eltérően saját hatáskörben szabályozhatja.

 

Dozmat Község ÖnkormányzataDozmat Község Önkormányzata - Magyar