Elérhetőségek

Dozmat Község Önkormányzata

9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon:
+3694540521
Faluház és Könyvtár
+36703676784
E-mail:
onkormanyzatdozmat@gmail.com

Elérhetőségek

Dozmat Község Önkormányzata

9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon:
+3694540521
Faluház és Könyvtár
+36703676784
E-mail:
onkormanyzatdozmat@gmail.com

Elérhetőségek

Dozmat Község Önkormányzata

9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon:
+3694540521
Faluház és Könyvtár
+36703676784
E-mail:
onkormanyzatdozmat@gmail.com

Befejeződött az ötödik alkalommal megrendezett HÁZASPÁRBAJ játék és sportvetélkedő

2022. március 07., 11:50

November közepétől tíz alkalommal (csocsó, malom, ping-pong, kártya, darts, biliárd, teke, célba dobás, lövészet, totó) jöttünk össze és játszottunk, versenyeztünk a kultúrházban illetve a Bucsui tekézőben.

Február 27-én az utolsó tízedik fordulót rendeztük meg. Harminc kérdésből álló sport témájú totót töltöttek ki a házaspárok. Míg a totó javítása, értékelése zajlott megtekintettük a legutóbbi játékról készült negyvenperces felvételt. Ez különösen is érdekes volt, mert tizenkét évvel ezelőtt készült. Az eredményhirdetés előtt elfogyasztottuk a hidegtálakból, süteményekből, tortából álló finom vacsorát. Vidáman, jó hangulatban töltöttük el az est hátralévő részét. Minden fordulóban az első nyolc helyezett pontokat kapott és ezeket összeadva alakult ki a végeredmény.

A legtöbb pontot Kissék gyűjtötték így Ők lettek az V. HÁZASPÁRBAJ vetélkedő győztesei. Második a Nagy, harmadik a Róka házaspár lett. Minded résztvevő oklevél és ajándék díjban részesült. „Nem a győzelem a részvétel a fontos” szokták idézni a mondást, ezért minden résztvevő házaspárnak köszönet, hogy velük együtt megvalósulhatott a rendezvény.

A játék célja elsősorban a közösségépítés volt egy kis versenyszellemmel kiegészítve. „A foglalkozás elérte célját” szokták ezt a mondást is emlegetni és ez remélem a mi játékunkra is igaz lesz, továbbá a tavaszi és a nyári programokban is megmutatkozik.

Köszönet annak a tizenegy házaspárnak(Dankovicsék Heni és Norbi, Godóék Ibi és Krisztián, Horváthék Heni és Gyuszi, Horváthék Andi és Miki, Imréék Bea és Tibi, Kissék Enikő és Szilárd, Nagyék Móni és Balázs, Molnárék Eszter és Péter, Pezenhofferék Mari és Pali, Rókáék Ildi és András, Rozmánék Piroska és Jani) akik hétről hétre eljöttek és fontosnak érdemesnek tartották, tartják a személyes találkozásokat a közösségépítést a falu lakói körében ebben a rohanó digitális világban.

Külön köszönöm a felajánlott eszközöket, kellékeket, segítséget. Mikinek és Andinak a csocsót, a névvel ellátott finom süteményt, Csercsics Antalnak a malomtáblákat, Norbinak és Heninek a dartsot, léceket, kávét, zsíros kenyeret, Balázsnak és Móninak a hungarocell táblákat, tekepálya bérlést, lőszert, kiskannákat, Kocsis Heninek a biliárdkellékek rendelését, Ibolyának a kiskannákat, Gombás Zsoltinak a kannadobáshoz a táblát, Piroskának a pogácsát, Ildinek a fényképek készítését és a tortát, Takó-Gódor Zsanettnek a totó elkészítését, Hérics Lacinak a plakátok, értesítések, oklevelek szerkesztését, elkészítését, Berta Marcinak mindezek kinyomtatását és a záró fordulóban a totó javításában és a díjátadásban nyújtott segítségét. Minden fordulót egy házaspár „szponzorált” így pótolva büfé szerepét. A sok-sok finomságot (sör, bor, pálinka, üdítő, ropi, csipsz nápolyi, pogácsa, sütemény, torta, zsíros kenyér, kávé) köszönjük a résztvevőknek. A verseny anyagi kiadásait Dozmat község önkormányzata és az Együtt Dozmatért Egyesület biztosította. Köszönet érte!

 A résztvevő házaspárok nevében Róka András 

 Még több információ és képek találhatók a Dozmat Házaspárbaj Facebook oldalon                                                                                        

Köszönjük szépen Róka Andrásnak, hogy ezt az ötletes közösségépítő programot kitalálta és megszervezte, nem kevés energiát és időt ráfordítva! Továbbá gratulálunk minden résztvevőnek!

 

GALÉRIA

 


« Vissza az előző oldalra!


Dozmat Község Önkormányzata - Magyar