Elérhetőségek

Dozmat Község Önkormányzata

9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon:
+3694540521
Faluház és Könyvtár
+36703676784
E-mail:
onkormanyzatdozmat@gmail.com

Elérhetőségek

Dozmat Község Önkormányzata

9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon:
+3694540521
Faluház és Könyvtár
+36703676784
E-mail:
onkormanyzatdozmat@gmail.com

Elérhetőségek

Dozmat Község Önkormányzata

9791 Dozmat,
Fiumei utca 26.
Telefon:
+3694540521
Faluház és Könyvtár
+36703676784
E-mail:
onkormanyzatdozmat@gmail.com

Falunapi összefoglaló

2021. augusztus 13., 20:32

Kedves dozmati Lakosok!

Nagy örömünkre, hatalmas volt az érdeklődés a falunapunkon. Több mint 170 ember látogatott el a rendezvényre, ahol gyerekek és felnőttek is találtak kedvükre való programot.

A falunapot megelőző napon került sor az Aranypatak Vadásztársaság – Horváth Péter fővadász segítségével és Budai Balázs közreműködésével - által felajánlott szarvas feldolgozására, melyből másnap Imre Tibor levezénylésével isteni finom pörkölt készült. Az előkészületekben segítségünkre volt: Budai Balázs, Gombor Bálint, Gombor György, Imre Tibor – akik a vadat konyhakész állapotba hozták , az alapanyagok előkészítését végezték:  Gomborné Ildikó, Gombor Boglárka, Gáll Mária, Pezenhofferné Nagy Mária, Szijj Tiborné, Szakály Ildikó, Róka András, Zavadánné Irénke néni, Takó-Gódor Zsanett.

Az ételek gyors kiosztásánál is aktív szerepelt vállaltak: Gáll Mária, Pezenhofferné Nagy Mária, Gombor Boglárka, Gomborné Ildikó, Gyürüs Barbara, Gombor Bálint, Hoós Máté, Imre Tibor.

A gyerekek szórakoztatásáról a toronyi Szamóca Színház: Csipi-Csupi bábszínháza gondoskodott, zenés mesejátékával. Az előadás után birtokba vehették a gyerkőcök az ugrálóvárat, ahol Zavada Enikő és Csilla segítettek. Nagyon népszerű volt Mészáros Katica csillámtetoválása, Sulyok Judit és leánya, Csenge arcfestése, melyet büszkén viseltek a fiúk, lányok. Kreatívkodásra is lehetőség volt, hiszen Guttmann Jenőné Éva néni unokái Polgár Panna, Polgár Lili, Havasi Júlia több féle karkötővel készültek, amelyeket segítségükkel el is készíthettek az érdeklődő gyerekek.

Köszönjük mindannyiuk munkáját!

A gyermekműsor után a felnőttek foglalták el a színpad előtti székeket, Liska János énekes /zenész hozta el számukra ismert slágereket, így a közönség Jánossal együtt énekelte Máté Péter híres számait és saját szerzeményeiből is adott elő dalokat.

Ezt követően a Toronyi Aranypatak Asszonykórus előadását nézhettük meg, mely szintén hatalmas sikert aratott.

Az esti bulihoz Gábriel András, dj Gá-Gá szolgáltatta a zenét.

A színvonalas, bő választékkal és korrekt árakkal rendelkező büfét Horváth László, a séi Gejzír söröző tulajdonosa biztosította.

A fényképeket a galériában megtekinthetik, melyeket ezúton is köszönünk Nagy-Péntek Marcsinak, aki nagy lelkesedéssel kapta lencsevégre a személyeket és az eseményeket.

Köszönjük továbbá Hoós Máténak és Gombor Istvánnak a terület előkészítését, a padokat a Pannonsport Kft. tulajdonosainak: Kalmár Melindának és Hertelendy Zsoltnak, Gyürüs Barbarának és Gombor Bálintnak a padok kipakolását, tisztítását. Köszönjük az este folyamán a szemét összegyűjtését: Gyürüs Barbara, Gyürüs Melinda, Gombor Bálint, Hoós Máté. Köszönjük a másnap délelőtti terület rendbetételét Gyürüs Melindának és Takó-Gódor Zsanettnek.

Köszönetünket szeretnénk nagy nyilvánosság előtt kifejezni Takó-Gódor Zsanett közművelődési munkatársunknak, aki az egész rendezvényt végig menedzselte, koordinálta, összefogta.

A visszajelzések alapján nagyon sikeres volt ez a régóta várt, egész lakosságot érintő rendezvényünk.

Remek alkalom volt az ismerkedésre, bemutatkozásra. Örömmel tapasztaltuk, hogy ezt többen ki is használták a régebbi és az újabb lakók közül is.

Köszönet még egyszer mindazoknak, akik önzetlen, segítőkész munkájukkal hozzájárultak a falunapunk sikeres lebonyolításához!

 

Dozmat Község Önkormányzata


« Vissza az előző oldalra!


Dozmat Község Önkormányzata - Magyar